OK

 

Aurdel är precis runt hörnet

Vi närmar oss Aurdel-lanseringen med stormsteg och kommer att stänga ned deltaco.se inför lanseringen av aurdel.com som sker den 3 april.

Tillfälligt underhåll av webbshoppen

Fram till onsdag den 29 mars kl. 14.00 handlar du som vanligt med utleverans samma dag. Det går sedan bra att lägga order fram till den 31 mars kl. 23.59. Dessa ordrar kommer att levereras ut från oss den 3 april.

Från midnatt den 31 mars till kl. 07.00 den 3 april kommer webbshoppen att vara nere. Därefter handlar du på vår nya och förbättrade webbshop aurdel.com där du bland annat kommer hitta ett utökat produktsortiment.

Vi blir Aurdel – och därmed en av Nordens största teknikdistributörer

Deltaco och vårt systerbolag Aurora Group kommer att slås ihop för att tillsammans bli Aurdel.

Som en enda stor distributör blir vi en betydligt starkare partner med ett ännu bredare sortiment av de nyaste teknikprodukterna. Du kan alltid lita på vår outtröttliga ambition att samla den senaste teknologin – allt för att din verksamhet ska blomstra.

En förbättrad helhetsupplevelse

Sammanslagningen och det nya namnet innebär en ny logga, nya färger och framför allt stora fördelar för dig som kund. Du kommer bland annat att få tillgång till ett utökat produktsortiment, en effektivare logistik och en förbättrad ny webshop där du hittar allt du behöver.

Ditt nya Aurdel-konto

Som befintlig kund kommer du automatiskt att få ett e-postmeddelande med ditt nya användarkonto samt information om hur du loggar in på ditt Aurdel-konto. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår alltid så hjälpsamma kundtjänst på kundservice@deltaco.se

Vanliga frågor


Kommer organisationsnumret att ändras?

SweDeltaco AB byter namn till Aurdel Sweden AB och kommer därmed att behålla samma org.nummer. Detta namnbyte har redan gått igenom hos Bolagsverket men fram till början av första kvartalet 2023 då Aurdels webshop lanseras handlar du fortfarande här på deltaco.se.

Kommer mitt avtal med er att ändras?

Nej, har du ett separat avtal med SweDeltaco AB kommer det att flyttas med till Aurdel Sweden AB.

Påverkas produktpriser av övergången till Aurdel?

Nej, priserna förblir lika förmånliga som alltid. Har du ett avtalat pris för en produkt (till exempel ett bidpris) fortsätter det att gälla fram tills att avtalsperioden är slut även efter att Deltaco blivit Aurdel.

Behöver jag som kund hos Deltaco göra något för att bli kund hos Aurdel?

Nej, vi kommer att flytta över alla kunder från Deltaco till Aurdel. För att kunna logga in i vår nya webshop kommer du dock att behöva skapa ett nytt lösenord. I samband med att Aurdel lanseras kommer du att få information via e-post om hur du gör detta.

Vad händer med mina restordrar som ej levererats innan Deltaco blir Aurdel?

Ordrar med leveransdatum efter att vi blivit Aurdel kommer att flyttas över och levereras ut till dig så fort vi får in varan i lager.

Kommer det bli någon skillnad i leveranstid eller fraktvillkor?

Nej, ordrar som läggs före kl. 14 kommer även i fortsättningen att levereras ut samma dag. Fraktpriser och speditör förblir oförändrat.

Vad händer med varumärket DELTACO?

Det är endast Deltaco som distributör som byter namn, våra produkter under brandet DELTACO lever vidare och är mer aktuella än någonsin.