OK

Fredrik
Andersson

Fredrik (JAEGARN) har en bakgrund som elitspelare från bl.a. svenska landslaget i Counter-Strike, men har sen dess lagt sitt stort fokus på fysisk träning. Fredrik en av Sveriges mest fysiskt aktiva esportare och spelar CS än idag.

Sebastian
Wiberg

Sebastian (AZZARO) är utbildad lärare med expertis i hur datorspel kan fungera som ett pedagogiskt verktyg. Sebastian har spelat i över 25 år och ser möjligheter med spelandet där andra ser begränsningar. Har även ett bra öga för design och utseende.

Tommy
Ingemarsson

Tommy (POTTI) började esporta för nästan 20 år sen och har varit med och byggt grunden för dagens lagstrukturer. Är grundare för laget Ninjas in Pyjamas och 2004 blev också Tommy utsedd till den bästa Counter-Strikespelaren i världen.

RECENSIONER

 

GAM-030

Gaming-headset från DELTACO GAMING med massiva 57mm element för det där riktigt intensiva och upplevelserika spelljudet. Hörlurskuddarna är gjorda i syntetiskt läder för en riktigt bra komfort även under de långa spelsessionerna.

Läs mer

“ Skön passform för att vara ett budget headset. Helt klart den bästa hörluren i sortimentet. Mikrofon och ljud höll god kvalité. ”

“ Hörlurarna sitter bekvämt runt öronen och stänger ute ljudet väldigt bra. Skulle behöva längre tid för att verkligen testa bekvämligheten under en längre tids spelande. Smidigt volymreglage bakom vänster hörlur men saknar funktion för att muta mikrofonen. ”

“ Riktigt bra headset i budgetsegmentet, ger ett bra intryck redan vid uppackning eftersom stomme är gjord av metall och inte plast. Stilrent och snygga detaljer med LED ”

 

GAM-021

Ta ditt spelande till nästa nivå med detta belysta anti-ghosting tangentbord från DELTACO GAMING. Detta tangentbord har vi försett med våran orangea GAMING-färg som bakgrundsbelysning för tangenterna men även för sidopanelerna. Belysningen kan styras mellan fast och "breathing" läge, du kan även justera intensiteten i belysningen i fyra olika lägen.

Läs mer

“ Tillsammans med handledsstödet så var detta tangentbord extremt bra och bekvämt. Snabba och lätta knappar med bra respons höjer upp betyget rejält tillsammans med det låga priset. Ett litet minus för den plastiga designen. ”

“ Extremt bra tangentbord för gaming. Knapparna svarar mycket snabbt och ergonomin känns väldigt bra. Hade varit trevligt om man kunde byta ut det orangea ljuset mot något annat. Prisvärt! ”

“ Ett av det mest prisvärda gaming tangentborden på marknaden idag. Ett mycket bra komplement om man inte vill lägga tusentals kronor på mekaniska tegnetbord ”

 

GAM-019

Tiden är inne för oss på DELTACO GAMING att presentera vår första RGB gamingmus. Utrustad med en Avago ADNS-3050 sensor, Huano brytare och RGB-belysning kommer denna gamgingmus att ta ditt spelande till en helt ny nivå.

Läs mer

“ Den är bra för att det går att variera greppet. Jag blev förvånad över hur proffsig den var gentemot priset. Den fungerade bra att spela med och då har jag spelat med många olika gamingmöss tidigare. Kan man styra LED belysningen med någon programvara? ”

“ Musen blev mycket bekvämare när man bytte till sidopanelerna som följde med i förpackningen. Jag tyckte att den låg bra i handen och är en perfekt mus för den som spelar mycket men inte vill lägga en förmögenhet på en dyr gamingmus ”

“ Jag blev förvånad över hur bekväm och följsam denna mus var. Knapparna och scrollen var väldigt sköna. Om jag inte visste att det var en billig mus så hade jag trott att det var en professionell mus från en känd tillverkare. ”

LADDA NER DOKUMENTET